$ Dolar 43,4864 %0,05
€ Euro 51,4477 %0,31
£ Sterlin 59,6331 %0,32
Altın $4.921,21 %5,77
Gümüş 121,24 %8,58
3.Lig 1.Grup’ta 4. hafta maçına, bu sezon ilk kez Bülent Baturman yönetiminde çıkacak olan Belediye Derincespor, yarın (Pazar) 1877 Alemdağ takımını konuk edecek. Derince Stadı’nda seyircisiz oynanacak müsabaka 15.30’da başlayacak.
Koronavirüs nedeniyle seyircisi oynanan Kocaelispor – 1877 Alemdağspor karşılaşması öncesi Kocaelispor’un Ultras Gulf taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Giydikleri koruma tutumları ile ve yaktıkları meşalelerle Kocaelispor’un takım otobüsünü stada girişte karşılayan Yeşil Siyahlılar, farkındalık getirdiği koronavirüs karşısında da “Hodri Meydan” dedi.
Kocaelispor sahasında oynadığı 3-0 kazandığı 1877 Alemdağ karşısında mücadelenin 41. dakikasında öne geçti.
Şampiyonluk kupasının bir kulpundan turan Kocaelispor sezonun 28. haftasında ateş hattında yer alan İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağspor’u konuk etti.
Kocaelispor, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlemleri nedeni ile seyircisiz oynadığı maçta düşmeme mücadelesi veren 1877 Alemdağspor’u konuk etti. Mücadeleyi Burak Süleyman’ın 2 ve Mesut’un golleri ile 3-0 kazanan Yeşil Siyahlılar puanını 64’e çıkardı. Önümüzdeki hafta Kocaelispor deplasmanda Fatsa Belediyespor’u mağlup eder, Turgutluspor da Trabzon’da Ofspor’a mağlup olursa Yeşil Siyahlılar bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
Kocaelispor’un 1877 Alemdağspor ile oynadığı maçı tribüne giremediği için çam ağacına çıkarak takip eden ve 90 dakika boyunca Kocaelispor’a destek veren Muhammed Kurt konuştu. Ülkenin farklı yerlerindeki maçlardan tribün hikayeleri videoları ile bilinen Youtuber Murat Şeker “Çamdaki Kocaelisporlu” olarak nam salan Muhammed Kurt’u maçın ardından yakaladı.
Kocaelispor’un “Muhteşem” olarak nam salan futbolcusu, fenomen haline gelen “İzmit’in Çocuğu Herkese Yeter” sözünün fikir babası, rakiplerin korkulu rüyası, İzmit’in değeri, Kocaelispor Takım Kaptanı Burak Süleyman, Kocaelispor forması ile 41. resmi golünü 1877 Alemdağspor ağlarına gönderdi.
1877 Alemdağ – Kocaelispor maçında ilginç bir görüntü dikkat çekti. Bilindiği üzere kontenjan sorunu yaşandığı için Kocaelispor taraftarı için sadece 53 kişilik yer ayrıldı. Yaşanan kontenjan sorununa adeta isyan eden Yeşil Siyahlı taraftar Muhammed Kurt maçı metrelerce yükseklikteki ağacın tepesinden izledi.
3. Lig 2. Grup takımlarından 1877 Alemdağspor bu sezon sahasındaki en başarılı takımlar arasında yer alıyordu.
CHP Kocaeli Eski Milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hikmet Erenkaya, 1877 Alemdağ - Kocaelispor maçını izleyenler arasındaydı.
Bölgesel Amatör Lig Play-Off ilk turunda Burdur temsilcisi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşılaşacak olan Belediye Derince, maçı Kütahya’da oynayacak. Derince ekibi Tavşanlı Ada Stadı’nda 12 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşmayı kazandığı takdirde adını 3. Lig’e yazdıracak. Belediye Derince maçı kaybederse 19 Mayıs’taki rakibi 1877 Alemdağ olacak. Çayırovaspor da
Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselme Play-Off maçı ya da maçları oynayacak olan Belediye Derincespor ilk turu bay çekti. 3 eleme turunun olduğu statüde Sarı Lacivertliler ikinci turda Manisa Somaspor – Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının mağlubu ile karşılaşacak. Derince ikinci turda maçını kazanırsa adını 3. Lig’e yazdıracak. Derince ikinci turda mağlup olsa da şansı devam edecek ve 3. turdaki rakibi iki İstanbul takımı 1877 Alemdağspor ile Modafenspor maçının mağlubu olacak.